Riikka Vepsä | Töitäni | Ohjelmointi ja kotisivut

referenssi riikka vepsä

Töitäni

FINE LINEN

verkkosivusto ja verkkokauppa

Teimme yhdessä opiskelukaverini Andreas Murtosen kanssa sivuston sekä verkkokaupan NY-yritykselle nimeltä Fine Linen.

Kyseessä oli näiden nuorten naisten opiskeluihin liittyvä ”Vuosi Yrittäjänä” -yritys, ja sittemmin sivusto on suljettu.

Tämä oli ensimmäinen verkkokauppani, ja se toteutettiin WooCommercella. Suurimmat opit tästä liittyivät verkkokaupan perustamiseen ja siihen liittyviin asioihin, kuten maksuliikenteen toteuttamiseen. Huomasin myös että omasta hankinnan osaamisestani oli suurta hyötyä! Projekti opetti hyvän yhteydenpidon ja järjestelmällisyyden tärkeyden.

www.finelinen.fi

referenssi riikka vepsä

”Riikka auttoi meitä paljon yrityksemme nettisivujen rakentamisessa. Sivuista tuli täysin sellaiset kuin toivoimme, ja meidän toiveet toteutettiin ulkoasun ja toimivuuden suhteen todella hyvin. Meillä ei ollut juurikaan kokemusta sivuihin käytettyjen ohjelmien käytöstä, joten asiaa helpotti se kuinka selkeästi ja ystävällisesti meitä autettiin sivujen kanssa myös niiden valmistumisen jälkeen.”

-Helmi Marjala, Fine Linen

verkkosivusto

Suunnittelin ja toteutin verkkosivuston rakennusyritykselle nimeltä Tilanne Oy. 

Tässä projektissa mukavinta oli yhteisen sävelen ja näkemyksen löytyminen nopeasti, ja suurimmat opit liittyvät hostingpalvelun käyttöönottoon.

www.tilanneoy.fi

”Kun aloitin yrittäjänä, sain korvaamattoman tuen ja osaamisen kaikkeen it-alueeseen liittyvään.

Riikka kartoitti tarpeeni, ja alkoi rakentamaan kokonaisuutta sähköpostista ja nettisivuista. Oma osaamiseni ja tietämykseni on olematon näissä asioissa. Pystyin luottamaan Riikkaan alusta saakka ja viilaamaan ja tarkastamaan ja kysymään ne tyhmimmätkin kysymykset ilman nolostumista. Riikka jaksoi kertoa ja selittää samat asiat moneen kertaan, kunnes ymmärsin.

Arvostan Riikan silmää väreille, kuvien sommitteluille ja sivujen yleisilmeelle. Nettisivuni ovat vielä enemmän mitä itse niiltä halusin. Riikka ehdotti rohkeasti omia ideoita joista tykkäsin, ja näin sivut saivat upean ja selkeän ilmeen.

Olen iloinen että edelleen olen voinut soittaa Riikalle ja kysyä neuvoa erilaisiin sivuihin liittyviin asioihin. Saan apua kun sitä tarvitsen.

Suosittelen Riikkaa lämpimästi, koen että alalla uutena hän myös katsoo monia asioita eri näkökulmasta kuin jo vuosia sivuja tehneet. Lisäksi hänen vilpitön halunsa oppia ja ottaa selvää kaikesta uudesta oli vaikuttavaa.”

-Milla Ilanne, Tilanne Oy

ukkofi_badge2_s.png